HobbyPCB.com

Built by Hobbyist for Hobbyist!
It is currently Sun Aug 18, 2019 10:33 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 1:05 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 23, 2012 1:24 pm
Posts: 23
Hi,

I upgraded MPLAB X and the compilers to their latest versions. Now I'm getting a build error on the PIC project:

Error - could not find definition of symbol 'WriteI2C1' in file '/phpBB3/build/default/production/_ext/1472/main.o'.

Anyone have a clue why this is happening?

Thanks,
Bob Molloy


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 11, 2013 7:23 am 
Offline

Joined: Mon Jul 23, 2012 6:25 am
Posts: 1142
WriteI2C1 is a library function prototyped in I2C.h If you have the wrong processor chosen you could have problems there, because the selected processor might only have 1 I2C then I2C1 calls are invalid. Try calling WriteI2C (without the 1) and see if that gives you the same error. If it does then it looks like the compiler isn't finding the correct library if it doesn't it could be the wrong processor.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group